25/01/2019

JA SOM AFA!!!

Avui hem rebut la resolució de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya que legalitza de manera oficial la modificació d’estatuts de la nostra associació i que va ser aprovada el passat 6 d'octubre per l’Assemblea General. 
A banda d’actualitzar el text del document que regularà a partir d’ara la nostra entitat entra en vigor la nova denominació de l’associació que deixa de ser Associació de Pares d’Alumnes -APA- del CEIP Joan Sanpera i Torras per anomenar-nos Associació de Famílies d’Alumnes-Escola Joan Sanpera i Torras. D’aquesta manera fem un pas simbòlic, però molt important per nosaltres, d’adaptar l’entitat als diversos formats familiars que a dia d’avui conformen la nostra organització i la comunitat educativa de la nostra escola i en definitiva la societat actual. 
En les properes setmanes també s’actualitzaran les dades fiscals i es notificaran aquests canvis al registre municipal d’associacions de l’Ajuntament de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallés.