Solidaritat

Des de l’AFA volem aportar el nostre granet de sorra col·laborant amb entitats de finalitat solidàries.

La Marató de TV3

Anualment cada Nadal, l’AFA organitza una xocolatada solidària on tota la recaptació es dona íntegrament a la Marató de TV3. 

El passat 2020, a causa del coronavirus, no vàrem poder celebrar el format habitual. Però ens vàrem adaptar a la nova situació, on l'AFA va donar el berenar a tots els nens i nenes de l'escola en les seves respectives aules. I les famílies varen poder col·laborar dipositant els seus donatius en les guardioles col·locades per l'ocasió a la sortida de l'escola. L'AFA va comptar amb l'ajuda dels alumnes de  per aquesta recollida.

Les famílies varen col·laborar amb una aportació de 593.88 euros a la causa..

 

 

Fundació Vicente Ferrer

Des de fa molts anys, l’AFA col·labora amb la fundació Vicente Ferrer en l’apadrinament de un nen o nena d’India.

Des de 2012, tenim apadrinada la Sravanthi, una nena que va néixer el  23 de Juliol del 200. Aquí us deixem com está de gran al 2019, i com estava quan la vam apadrinar.

 Sravanthi 2012                                               Sravanthi 2019

I aqui teniu alguna de les cartes que ens envia:

 

Però Sravanthi no va ser la primera, abans vàrem apadrinar la Sukanya fins que va fer els 18 anys, edat a la qual ja no es pot apadrinar.

 

Sukanya era una nena que vivia a Kurugunta ( poblat del districte d'Anantapur, en l'Estat d'Andhra Pradesh a l'Índia).Va néixer el 19 de juny de 1.993. El seu pare es diu Sivaiah i la seva mare Lakshmi Devi. Té dos germans. Els seus pares són treballadors rurals i guanyen el just per sobreviure, cultivant terres molt àrides, quasi improductives i realitzant altres feines ocasionals.