05/08/2019

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA D’ELECCIONS JUNTA DIRECTIVA DE L’AFA ESCOLA JOAN SANPERA I TORRAS


CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA D’ELECCIONS JUNTA DIRECTIVA
 DE L’AFA ESCOLA JOAN SANPERA I TORRAS

Seguint el compliment dels Estatuts de la nostra associació, engeguem el procés electoral per a l’elecció de la Junta Directiva pels propers dos anys. Seguidament us detallem el calendari electoral:
 
1. Apertura del termini de presentació i entrega de candidatures i projectes d’AFA (del 12 al 22 de Setembre). Les candidatures s’han d’enviar al correu electrònic de l’AFA(ampajoansanpera@gmail.com) juntament amb el projecte escrit explicant les seves línies d’actuació. 

2. Publicació de les llistes provisionals de les candidatures i projectes (23 de Setembre). Es penjarà un llistat provisional amb les diferents candidatures i els seus projectes al bloc de l’AFA (http://ampasanpera.blogspot.com.es/) i al taulell d’anuncis. 

3. Període d’esmenes (del 24 al 27 de Setembre). Durant aquest període es podran fer les esmenes que calguin de cada projecte abans de penjar la llista i els projectes definitius.

 4. Publicació de les llistes i projectes definitius (30 de Setembre). Un cop revisades les esmenes i fets els canvis pertinents, es publicaran les llistes i projectes definitius. 

5. Celebració de les eleccions (1 d´Octubre). Tal i com indiquen els Estatuts, les eleccions es duran a terme el dia de l’Assemblea General de Socis que tindrà lloc 1 d´Octrubre a les 21:30 al hall de l’escola.
 
6. Publicació resultats de les votacions (2 d´Octubre)

7. Reunió de Junta on es realitzaran els canvis de càrrecs i es farà la presentació de la Nova Junta i les propostes pel curs vinent (5 de Novembre)

La convocatòria està oberta a qualsevol pare, mare o tutor que tingui fills matriculats a l’escola Joan Sanpera i Torras i que siguin socis de l’AFA. És de vital importància el compromís de totes les candidatures amb el projecte presentat i de ser conscients de la dedicació altruista i compromesa que implica formar part de la Junta Directiva de l’AFA. 

Les candidatures es presentaran en format de candidatura conjunta. 
En aquest cas, un grup de socis es presenten per formar la Junta Directiva al complert presentant un candidat per a cada un dels càrrecs. S’han de facilitar el nom i cognoms, el DNI i una foto mida carnet de cada candidat.

Nom i Cognoms    i     DNI 

PRESIDENT/A ________________________________________________________ ___________________ 
SECRETARI/A ________________________________________________________ ___________________ 
TRESORER/A _________________________________________________________ ___________________ 
VOCAL 1 _____________________________________________________________ ___________________ 
VOCAL 2 _____________________________________________________________ ___________________ 
VOCAL 3 _____________________________________________________________ ___________________ 

El número de vocals dependrà del que consideri necessari cada candidatura segons la seva organització. 

Tota candidatura presentada sense projecte on es descriguin les seves línies d’actuació per als propers dos anys es desestimarà. 

LA JUNTA                                                                                                                
Les Franqueses del Vallès, a Agost de 2019