09/05/2021

Resultas enquesta extraescolars 2021/22

Bones famílies del Joan Sanpera!!

Primer de tot, agrair la gran participació obtinguda a l'enquesta! Hem rebut 176 formularis!!

 A continuació us detallem els resultats obtinguts:

De les famílies enquestades, només un 4% no mostra interès en les activitats extraescolars, la gran majoria està interessada o podria estar-ho.


Per cursos, veiem que els cursos més baixos són els que més hi han participat. Això ens indica que les famílies tenen més necessitat d'extraescolars a l'escola quan els infants són més petits, segons van avançant els cursos potser troben aquest tipus d'activitat fora del centre.


La franja horària triada per la majoria han sigut la tarda o totes dues franges, l'interès perquè siguin exclusivament al migdia ha sigut baix.


Finalment, l'activitat per la qual es mostra més interès és anglès. A continuació trobaríem els esports (tant majoritaris com minoritaris) seguits de música, robòtica i dansa.


També hem pogut apreciar que vàries famílies han proposat fer natació com extraescolar del centre.


Amb tots aquests resultats, des de l'AFA s'ha creat la "comissió extraescolars" que ja ha començat a treballar posant-se en contacte amb diverses empreses, ajuntament i escola per poder oferir unes activitats extraescolars de qualitat i interessants per les famílies i alumnes el curs següent.


Si algú vol participar d'aquesta comissió o coneix alguna empresa que ofereixi aquests serveis, que no dubti a posar-se en contacte amb l'AFA sigui via mail: afa@escolajoansanpera.cat o WhatsApp: 673940705.


Un cop més moltes gràcies per la vostra participació!
Tots i totes som AFA!!!