07/05/2011

Cross 2011: Tot perfecte

Fins i tot la climatologia s'ha comportat. Quan estàvem preparant el recorregut, posant el pòdium, l'inflable de la sortida (nou aquest any), l'equip de música... han caigut quatre gotes. Però desprès ens ha deixat continuar amb la matinal d'esport d'avui. I s'han pogut fer totes les curses i el repartiment de premis.
Les curses com sempre amb molta participació, i molt entusiasme per part de nens i nenes. Els pares sempre atents i animant, sobretot els dels més petits. 
Enguany la darrera cursa ha sigut una nova: la de menjador, que ha estat molt engrescada. Crec que es repetirà en posteriors edicions.
Agrair a totes les mares i pares que han participat, i sobretot la Puri i en Carles que amb la seva experiència i dedicació ens han ajudat a que el cross d'aquest any hagi sigut un èxit total.
També ha tingut molta acceptació el taller de malabars i de velocípedes. Hem pogut veure com han gaudit des de els més petits fins les mames i papes.
Per finalitzar la festa, el tradicional arròs, boníssim, i que quan estàvem dinant s'ha hagut de protegir a corre-cuita de la pluja.
Si cliqueu a la foto podeu veure 426 fotos que hem fet. Hem intentat fer fotos de tots i totes a l'arribada, però alguna caiguda dels més petits en ho ha fet impossible. Això si, a les fotos de la sortida està tothom.
Felicitats a tothom.


Premeu a la foto per veure l'album