11/10/2012

Socialització


La socialització és un projecte que es va iniciar a la nostra escola l’any 2008 ,en el qual s’involucren tots els membres de la comunitat educativa del centre, és a dir professorat, famílies i alumnat, i que es fonamenta en una idea bàsica: aprofitar els llibres que a final de curs es troben en bon estat. També volem remarcar els objectius prioritaris que persegueix:

  1. Rebaixar la càrrega econòmica que cada curs suporten les famílies per l’adquisició dels llibres de text.
  2. Introduir d’una manera pràctica en l’educació dels nens i nenes valors com el saber compartir, la solidaritat, la igualtat, el respecte i la responsabilitat davant els materials comunitaris.
  3. i evidentment una clara aposta per l'estalvi de paper i la defensa del medi ambient

Com funciona?

Els alumnes participants reben els llibres del curs en préstec el primer dia de classe, folrats i etiquetats, a canvi d’una quota de socialització (en el curs 2012-2013 va ser de 30 euros) . Aquesta quota anualment es va revisant. Al final del curs els alumnes participants han de deixar els llibres de text en bon estat, per tal que siguin aprofitats per altres alumnes el curs següent. D’altra banda, els quaderns de treball també són suministrats per la comissió, a preu de mercat, per tal d’estalviar a les famílies alguns diners i el tràmit d’anar-los a comprar.
Els cursos que s’hi poden acollir són els de cicle mitjà (3r i 4art ) i cicle  superior (5è i 6è).
Si necessiteu qualsevol aclariment sobre el procediment de socialització, no dubteu en preguntar a l’AMPA, a través de la bústia de l’AMPA, o per correu electrònic.


Funcionament per 2012
La reserva dels llibres serà efectiva un cop fet el pagament segons el curs . El cobrament es farà en el nº de compte corrent que ens indiqueu a partir del 1 de juliol del 2012, mitjançant un rebut domiciliat juntament amb la quota de l’AMPA. Aquells alumnes que encara tinguin pendent alguna quota del curs anterior hauran de liquidar-la per poder acollir-se a la socialització.

Curs
*Quota  Socialit. +
Quadernets    =
Imp.Total
3r
30 €
48,58 €
 78,58  €
4t
30 €
43,14 €
 73,14  €
30 €
44,22 €
 74,22  €
30 €
52,50 €
 82,50 €

La quota de socialització passa a ser de 30€, pels següents motius:
-          Substitució d’alguns llibres de text per material elaborat (religió, llengua Castellana i Música al Cicle Mitjà).
-          Només es reposaran aquells llibres malmesos.
-          El llibre de matemàtiques de cicle mitjà que per canvi d’editorial es compraran íntegrament.


Formulari d'adhessió a a socialització
(També el podeu trobar a la pestanya de documents)