13/03/2013

Divendres solidaris

Des de fa uns mesos l'AMPA esta organitzant diverses iniciatives per recaptar diners per a les colònies de tots els cicles (P5, 2n, 4t i 6è). Arran de l'èxit del berenar solidari del passat 18 de gener, volem donar-li continuitat amb la vostra colaboració.

A partir del proper divendres 15 de març s'oferirà berenar a 1€ tots els divendres fins a finals de maig. Aquest divendres la coca es farà des de menjador, però a partir del divendres 22 necessitarem la vostra participació portant els vostres pastissos. Cada divendres de cada mes convocarem als pares i mares dels diferents cicles de forma rotativa. Pel dia 22 necessitem la colaboració de les famílies de Cicle Superior perquè portin pastissos. És a dir, tots aquells pares i mares de 5è i 6è disposats a colaborar-hi han d'omplir el formulari adjunt i deixar-ho a la bústia de l'AMPA o escriure les dades que demanem a la bústia de suggeriments a la part superior dreta d'aquesta pàgina d'inici abans del dimecres 20 de març.

Des de l'AMPA ens assegurarem que tots aquells nens amb intoleràncies alimentàries (lactosa, ou, gluten i fruits secs) tinguin també pastissos aptes per a ells.

De cara al proper mes d'abril es tornarà a passar una circular especificant la distribució de divendres per cicles perquè us hi apunteu.

L'objectiu principal és que tots els nostres fills es puguin beneficiar d'aquestes iniciatives i és per això que us animem a que la participación sigui la més alta possible. Així doncs, animeu-vos a comprar cada divendres pastís per 1€ i oblideu-vos per un dia de preparar el berenar. Quin descans!!!!!

%--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nom i cognoms del pare/mare:

 

Telèfon  i correu electrònic:

 

Nom i curs del/s fill/s:

 

Nº de pastissos que es portaran

 

Tipus de pastís:

(marqueu tantes opcions com siguin necessàries)

Apte per intolerants a

-          L'ou £

-          La lactosa £

-          El gluten £

-          Els fruits secs £