30/11/2013

TOC-TOC...ENS PRESENTEM


El passat 29 d’Octubre de 2013 es va celebrar l’Assemblea General de l’AMPA de l’escola Joan Sanpera i Torras. En aquesta reunió es va procedir a renovar la Junta directiva, i per tal de fer les coses ben fetes, volem presentar-nos mitjançant aquesta carta.
La Junta actual és la següent:
Yolanda Ribas Parra ( Presidenta).  Josep Maria Parra Bola ( Vice-President).
Claudia Pla Mogas ( Secretaria).  Teo Ajenjo (Vice-Secretari).
Cristina Martínez Ramírez (Tresorera).  Xavier Salamero Tura (Vice-Tresorer).
Vocals: Teresa Quintas, Soraya García, Vanesa Milán, Rosa Boté, Susana Jurado, Gemma Borràs, Noelia Sánchez, Pilar Bermúdez, Mireia Canalda, Susana Herrero, Jorge Estrada, Anna Maria Lopez, Noemi Monje, Assumpció Acedo, Jennifer Carmona, Silvia Gutiérrez, Silvia Cruells.
Tots iniciem aquesta nova etapa amb il·lusió, amb l’objectiu de crear un AMPA dialogant, oberta a noves idees, que sigui un lloc de trobada i participació plural i representativa de tots els pares i mares dels alumnes de la nostra escola. Volem crear una AMPA on tothom s’hi senti lliure d’expressar les seves opinions i de fer les aportacions que consideri adients per dur a terme aquesta tasca. I per sobre de tot, volem mantenir com a objectiu comú el benestar dels nostres fills i filles. Tal i com s’ha fet sempre a l’escola.
 
Sabem que aquesta proposta comporta un esforç molt gran, i per aquest motiu volem  reunir el major nombre de mares i pares interessats en seguir les feines ja existents i crear-ne de noves, comprometent-nos a dur aquest projecte amb eficàcia i responsabilitat.
 
En resum, el que volem és un AMPA realment participativa  (que hi hagi molts pares/mares que s’interessin per tot el que representi un benefici pels seus fills/es) i així col·laborar tots, juntament amb l’escola, a que els nostres fills/es tinguin la millor educació possible.
 
Aprofitem per convidar-vos a la presentació oficial del nostre equip i programa a la Reunió de Junta del proper dimarts 3 de Desembre, a les 21:30 h al menjador de l’escola.
Entretant, podeu dirigir-vos directament al correu ampajoansanpera@gmail.com  o al blog de l’AMPA per a qualsevol dubte o consulta i atendrem les vostres inquietuds el més aviat possible.
 
De veritat que us hi esperem, per que la vostra assistència és molt important per poder entendre el que volem fer, com ho volem fer i poder opinar des del coneixement de les coses.