20/11/2013

Una gran trobada, una gran cloenda...una gran fi de festa


Com molts ja sabeu, el divendres 15 de novembre va tenir lloc la gran cloenda de la setmana monogràfica de l’escola. Més de 200 persones hi van participar a la festa, que va comptar amb l’espectacle de la companyia de diables, timbalers i gegants! (En Pitus i la Kika van fer un molt bon paper!). Ni l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé,  se la va voler perdre!

A banda dels espectacles, l’AMPA tenia un paper responsabilitat molt important: organitzar el sopar per acomiadar a tots els participants de comenius, i obrir aquest sopar a totes les famílies que volguessin, amb una gran botifarrada que va ser tot un èxit! I això només en una setmana!

Però anem per parts. La nova AMPA ha arrencat amb moltíssima empenta i realment va ser un plaer veure córrer amunt i avall a un munt de papes i mames (i nens també!) ajudant a preparar-ho tot.  “Què falta? Què portem? Mami ja em puc menjar la botifarra?”. Si és que fins i tot els més menuts van preparar la seva pròpia taula! I tot perquè, tothom pogués gaudir d’una nit en família i amics.


Els nens, nenes i professors de comenius van poder gaudir d’un sopar preparat amb moltíssim carinyo: escalivades, truites de patates, pa amb tomàquet, embotits...tot circulava per les taules i tots volien provar-ho tot. Enmig dels preparatius, malgrat els nervis, hi havia un ambient espectacular! Fins i tot els professors estrangers van dir: “Què feliços que sou aquí”. I si, era un dia per celebrar, perquè començava una nova etapa, un nou repte amb moltes famílies involucrades, amb un únic objectiu: passar-ho bé amb tothom.

Tant bo era l’ambient durant la setmana de preparació de tot plegat que un pare, l’Alberto Vega, va fer les delícies de tothom col·laborant amb uns espectaculars pastissos que no van deixar indiferent ningú!! Així que us animem a tots a tastar-los de nou o per primera vegada perquè estan boníssims! (Art i Dolç. C/Sant Jordi 5. Les Franqueses del Vallès).

En el que vam denominar "sector botifarres", vam emplenar toooot l’espai que s’havia preparat a les pistes, vam fer curts i tot! Malgrat el fred que vam passar, vam gaudir d’una genial botifarrada!!! Un 10 pels cuiners!!

Era maquíssim veure tots els nens jugant, sopant amb els seus companys de classe, pares i mares xerrant distesos...una meravella. Esperem que us agradés tant com a nosaltres! Ens veiem a la propera!

Moltes gràcies a tots!

Per aquells que no vau poder assistir aquí teniu un petit resum del que va passar dins i fora de bambalines!!
Podeu descarregar totes les fotos aquí