19/12/2013

Simplement màgic…

Aquesta tarda tots els nens i nenes de P3, P4 i P5, 1er i 2on han rebut una visita inesperada…Els Reis Macs en persona!!! Quina il·lusió!!! Mirar les seves cares simplement no tenia preu…eren cares de sorpresa, màgia, felicitat…I es que Ses Majestats fet un viatge molt i molt llarg per venir a visitar la nostra escola. Han recorregut les classes de 1er i segon  per parlar amb tots els nens i, de pas, recollir les bústies reials que van deixar fa uns dies…i estaven carregadetes de cartes!!!  Els patges reials a més a més els hi ha deixat caramels i piruletes i estaven encantats!!!

Els més petits estaven reunits a la sala d’actes assajant les nadales i de sobte...han aparegut el Reis a l’escenari!!!!... No donaven crèdit...un “ohhhhh” general s’ha pogut escoltar...seguit d’un gran aplaudiment!!! A les seves reaccions es dibuixava la sensació de sentir-se els més afortunats del món...Els Reis Macs d’Orient estaven a la seva escola!!!!...els havien anat a veure a ells...Increïble.

I els reis han quedat realment encantats amb totes les nadales i poemes que els petits han cantat! Segur que l’any vinent repeteixen! Ha estat preciós...simplement màgic.

Moltíssimes gràcies a tota la comitiva reial que  ho ha fet extraordinàriament bé així com a tots els col·laboradors i col·laboradores que han fet que aquest gran viatge hagi estat possible.
 




Aquí trobareu totes les imatges, per si les voleu descarregar