17/12/2013

Que??? Que els reis han estat a la nostra escola???

“Si mamiiiii que els reis han vingut a la meva classe!!”. Aquesta és una de les moltíssimes frases que s’han pogut escoltar avui a la sortida de l’escola. I és que clar,  quina emoció!!! Quina emoció!!!: Ses Majestats els reis d’Orient han visitat la passada nit la nostre escola!

Han deixat un missatge a la pissarra...
Han deixat cartes per tots els nens!


Tot els nens de P3, P4, P5, 1er i 2on s’han quedat al.lucinats…imagineu…ells venien com cada dia amb ganes de començar el dia…amb un mica de son i ta ta ta chán!!!!! Els reis havien estat a la seva classe!! No s’ho podien creure. Què afortunats!!! Perquè això no passa a totes les escoles!
A cada nen li han deixat una carta per tal de que escriguin els seus desitjos per aquest Nadal i també un desig per la classe!!

Ah! I, a totes les mascotes o a algun raconet de cada classe, han deixat un pergamí amb un missatge fantàstic:

“Bon dia, nens i nenes!     
Bon dia, professor/a!                    

Som en Melcior, en Gaspar i en Baltasar, reis de l’Orient, i aquest és un missatge per a vosaltres.
Un ocellet del nostre país ens va explicar que a Corró d’Avall, un poble de les Franqueses del Vallès, hi havia una escola que es deia Joan Sanpera i Torras, on professors i alumnes feien cada dia una feina molt ben feta.
Potser avui heu notat alguna cosa diferent a l’escola i és perquè aquesta nit hem fet servir la nostra màgia per venir-ho a veure tot de prop...

Ja ho hem vist tot i us volem felicitar perquè teniu una classe molt bonica, ben decorada i endreçada i, per cert, ens encanta el nom que li heu posat! Hem investigat i remenat una mica les fitxes que feu. Sou molt treballadors i cada cop estan més ben fetes! Esteu aprenent molt a escriure, a comptar, a dibuixar, a cantar! Enhorabona! Però sobretot, sobretot, us felicitem perquè esteu aprenent el més important: a estimar-vos, a ser bons amics, a compartir, a jugar bé i a ajudar-vos quan fa falta. No oblideu mai que l’amistat és un tresor! Estem molt contents d’haver-vos visitat i us enviem un sac màgic de petons d’il.lusió per a tots!  Bon Nadal i feliç 2014! Melcior, Gaspar i Baltasar".

 

...una bústia per deixar les cartes...

De ben segur que tots els nens avui es faran un fart d’explicar a tothom que Ses Majestats han visitat la seva escola i els han deixat una carta i un missatge molt especial. I s’aniran a dormir amb aquest record...amb el dia en que la màgia ha visitat la seva escola. 
Mireu quines petjades!!!

Moltíssimes gracies Ses Majestats pel vostre esforç i el del vostre equip. Heu fet que avui hagi estat un dia màgic i sorprenent per petits...i grans...