22/02/2014

Acta de la última reunió

Com fem habitualment, ja teniu a la vostre disposició l'última Acta de la reunió del dia 4 de febrer per tal de que esteu assabentats de tots els avenços i millores que l'AMPA va fent i com es van resolent mica en mica els temes pendents i com s'encaren les noves propostes per aquest curs!

Us animem a participar a la propera reunió!

1 comentari:

marta ha dit...

En referència a l’acta del 4/ Febrer/2014 tinc varies dubtes:

Punt 1.-Lectura i aprovació acta
-Crec que el millor seria que els apunts que pren la secretaria a les reunions, fossin signats per part dels assistents membre i no membres de la junta per tal d’evitar mals entesos i males interpretacions o manipulacions del dit a les reunions i el publicat el blog de l’ampa.
D’aquesta manera en cas de dubtes es podrien treure els apunts amb les firmes dels assistents i no hi hauria problemes de manipulació.

Punt 4- Extraescolars
-En cas de que els impresos d’actualització de dades no son retornats per les famílies que pasa?

Punt 6 – Menjador

-Ens preocupem de si mengen fred o calent o si els i donen o no el pa. Però crec que hi ha altres temes que son més importants i que ningú ho comenta.
-A ningú li preocupa si els i ensenyen o no les normes d’educació del saber estar a la taula? Saber utilitzar els coberts de manera correcta tal i com marquen les normes del saber estar. Menjar amb els dos braços sobre la taula, etc….
-Com a sòcia de l’ampa crec que la Teresa ha de venir a les reunions mensuals. I si no volem que tingui que estar massa estona es pot iniciar la reunió amb el tema menjador perquè un cop parlat i solventats els possibles dubtes ella pot marxar i la reunió pot seguir el seu curs.
-Estic totalment d’acord amb la Teresa en el tema de la bollaria. Fa un parell d’anys l’escola va iniciar el projecte d’una alimentació saludable a l’hora de l’esmorzar, marcant un calendari orientatiu del que posar els postres fills a la motxilla cada dia.
-A ningú li preocupa que els i donguin bollaria industrial per esmorzar o berenar a l’escola?
-Hi ha moltes urgències de servei com per tenir més d’un proveïdor? (es pot demanar preu sense baixar la qualitat del menjar però no veig necessari tenir més d’un proveïdor donat que imagino que el menjar s’encarrega amb anticipació suficient per ser entregat en dia que correspon.
-Per el que entenc en el últim parraf del punt 6 (que els nens mengin millor i alhora optimitzar despeses). Cada cop que s’ha introduït aliments nous molts pares s’han oposat com va ser en el cas del cuscús o de la pizza d’arròs que en els nens els hi va encantar..

Situació bancària:

-S’ha mirat altres bancs per tal de rebaixar les despeses de gestió de rebuts (cartera i devolucions)?