24/02/2014

El 3 de març no hi ha cole, què fem amb els nens?!?!

Com ja sabeu el proper 3 de març, és dia de lliure disposició a l’escola. Així que pels que necessitin ajuda amb els nens, ja sigui perquè els avis no estan operatius, no podeu agafar-vos un dia de festa a la feina…etc, us deixem una bona opció pels nens aquell dia, el Casal la Teia. S’ho passaran d’allò més bé i estaran requetecuidats!!

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai !!!!
Ara resulta que el blog de l'AMPA serveix per a fer publicitat d'empreses que no tenen res a veure amb l'AMPA (bueno en aquest cas no es així, ja que és l'empresa de la Sra. Presidenta de l'AMPA).
Ho tindré en compte

Anònim ha dit...

Crec que el ampa del colegi no es per fet propaganda dels negocis personals però si uns poden que pugui tothom no!!es vergonyós

Anònim ha dit...

Es la primera vegada que es fa publicitat d'una empresa al web de l'Ampa. Anteriorment només s'ha fet publicitat al Cross escolar de les empreses que han col·laborat econòmicament, cosa que no ha fet MAI aquesta empresa.
Em sento indignada perquè hi han membres de l'Ampa que tenim empreses i MAI se'ns ha passat pel cap fer una cosa semblant...
Però clar, això vol dir que desde ara es pot fer publicitat de qualsevol empresa que tinguem els socis, oi?

Eva ha dit...

Acabo de veure un anunci al web publicitant un casal d'un membre de la junta. M'agradaria saber des de quan el web de l'ampa s'utilitza per aquestes funcions. Entenc que el web no és un espai publicitari i agrairia se'ns donés alguna explicació a la propera junta de dimarts vinent.

Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Em sembla vergonyos que s' utilitzi la web del Ampa, per cuestions personals, com anuncia un casal que es propietat de la nova presidenta del ampa, aixo es la claretat i la participacii a la que es referian, quin mal gust!!!

Anònim ha dit...

Per això volia ser presidenta de l'AMPA per fer publicitat gratuïta?

Em sembla VERGONYÓS!!!!

Anònim ha dit...

Ya tardaba en verse el verdadero propósito de tanta insistencia por entrar en la junta. Lo que me admira es el poder para arrastrar al personal para su propio beneficio. Chapeau!!!
Nos harán descuento a los miembros del Ampa, no? Ya que subvencionamos la publicidad....

Anna Vilalta ha dit...

Com a sòcia de l'AMPA i no estant d'acord que s'utilitzi el blog per a fer propaganda de cap activitat privada, sigui d'una membre de junta com de qualsevol altra persona, sol·licito retireu l'anunci i se'ns doni explicacions de perquè s'ha publicat. Heu de tenir molt en compte que aquest blog només ha de servir per a les activitats de l'AMPA.

Anònim ha dit...


Queda clarísim que la Sra. Presidenta utilitza l'AMPA per a beneficis particulars i per fer negoci.
Jo no tinc res en contra d'ella, pero només hi ha una sol.lució: ha de deixar la Junta immediatamente.

Anònim ha dit...

Ahhh!! Que bien se puede publicitar las empresas privadas en la web del Ampa, a quien me tengo que dirigir, por que. Ai lo hace un miembro lo podemos hacer todos. Vosotros dudabais de la integridad del Ampa anteriori visotros que clase de integridad teneis, presidenta dimision.

Anònim ha dit...

Bona tarda,
sent socia de l'AMPA crec convenient que s'hauria de consensuar si el blog és un mitjà per a la publicitats privades o bé és un mitjà de comunicació per a les activitats de l'AMPA i/o escola.
Demano si us plau que es reflexioni sobre el què volem!!!

Anònim ha dit...

Per no parlar de les tergiversacions que hi ha a les actes de les reunions. Coses que es diuen i no surten o coses que s'inventen. Com el fet.de que hagin ensenyat cap paper a la darrera reunió.
Quina transparència mes rara!!!

Anònim ha dit...

Jo pensava q L.AMPA era un lloc on la comunitat escolar i familiar participava en el benestar i la cura dels nostres fills, però veig que els proposits d.alguns estàn molt lluny dels que haurien de ser. Quina pena!!

Anònim ha dit...

No pensava que la nova junta destapés tan ràpid les seves cartes. Fa temps que veig formes d'actuar i maneres de fer poc pròpies dels que pretenen ser representants dels pares de l'Escola. Em sembla que començo a entendre moltes coses... Quina VERGONYA!

Anònim ha dit...

Jo no crec que tota la junta de l'Ampa tingui res a veure en això. Per tant els demano que facin dimitir a la presidenta. Aquest carrec no pot estar ocupat per una persona sota sospita. Si no ho fan donaran a entendre que recolzen aquesta actitut i llavors estara a les nostres mans fer alguna cosa al respecte.

ana garcía ha dit...

Considero totalmente inaceptable que la presidenta del ampa utilice los medios de este para publicitar su negocio. Si está era la finalidad de su candidatura debería presentar su dimisión inmediatamente y si dicha publicidad ha sido con el consentimiento del resto de la junta estos también deberían presentar su dimisión. Quedo a la espera que nos informen la solución que le van a dar al tema en cuestión

Marta Vila ha dit...

Como socia del Ampa me pregunto: ¿ sólo hay una empresa en las Franqueses que ofrezca el servicio de ludoteca?
Ya que son una Ampa transparente y participativa, sean transparentes y si han decidido publicitar servicios de ludoteca, pub liciten todaslas las ludotecas ubicadas en las franqueses. ¿Qué criterio sé a utilizado para sólo publicitar el Casal de la Teia?

Me gustaría saber a quien me tengo que dirigir para publicitar mi empresa de experiencias?

Esperando sus prontas noticias.

Gracias.

Anònim ha dit...

Hola, hola
Els de la Junta, que no dieu res .........
Quina vergonya, oi??

Unknown ha dit...

Sergio García

Ahora mismo estoy con un metro para medir mis palabras y no pasarme diciendo lo que pienso ya que mi enojo es tal que podría ofender.
Hasta hace unos meses estábamos totalmente tranquilos con el antiguo ampa , aún que podría tener sus cosas como es normal. Pero al entrar el nuevo ampa con una presidenta de poco agrado para nosotros esa tranquilidad se empezó a ver mermada.
No ha pasado ni medio año y ya se empieza a demostrar que algo falla
Una vergüenza que se use el ampa para bienes propios y lucrativos
Todos los padres del colegio deberían de saber este echo y hacer dimitir a esta presidenta.
Vuelvo a guardar el metro.

Anònim ha dit...

Bon dia,

crec que ha estat una errada fer servir el blog per a qualsevol tipus de publicitat...sigui de la Teia o de qualsevol altre cosa.S' hauria de retirar d' immediat i demanar disculpes. El blog hauria de servir per publicitar actes del propi AMPA o escola, res més...Ja que sinó la frontera entre el públic i el privat i la ètica es pot difuminar fàcilment.A part de que hi ha una sèrie de gent molt ressentida que estava esperant una errada com aquesta per donar sortida a les seves rancúnies...
En definitiva, estaria bé que es rectifiqués, que la gent es relaxés i pensem en ser constructius d' una vegada i fem les coses bé i amb dignitat.

Yolanda Mateos ha dit...

Una errada? Jo li diria que es tracta d'utilitzar el càrrec en benefici propi, o es que encara hi ha algú que ho dubti?
Convido a tots els que ho veieu així a assistir a la propera reunió de junta directiva del proper 4 de març per demanar la dimissió de la presidenta. Feu-lo correr!!!!

Anònim ha dit...

Estic totalment en contra amb el comentaris que he vist fins ara. Soc una mare que vaig votar per canviar d'AMPA i en aquest moments confio en tota la junta d'ara en la seva totalitat. A mi m'agrada que la web serveixi per més coses que informar del menús i aniversaris del menjador. La web ha millorat molt donat molta informació. I no trobo malament que ens donin informació important per les famílies, vingui d'on vingui. Encara n'hi hauria d'haber més.
Endavant AMPA, ho esteu fent bé!
Hi ha molta gent que us recolza.

ana garcía ha dit...

Creo que 24horas después ya debería haber una disculpa por parte de la presidenta y haber retirado el anuncio. Gracias

Núria Novoa ha dit...

L'encarregat/da de difondre aquesta publicitat, s'hauria de retractar ja que un fet com aquest pot crear precedent. Segur que molts de nosaltres podriem difondre alguna cosa en benefici propi (sobretot en temps de crisi), però evidentment aquesta no es la manera.

Anònim ha dit...

Trovo molt fort que encara no hagueu tret l'anunci del web

marta vila ha dit...

Jo trobo correcte que es faci publicitat d’aquelles cosses que poden ser d’interès per les famílies del centre tals com els casals o espais lúdics. Ara bé que es publiqui tots aquells espais d’oci o lleure que ofereix el municipi de les Franqueses. El que no trobo correcte es que només es publiqui un sol casal i que casualment sigui el de la senyora Presidenta de l’Ampa.
Tant mateix he estat lleguin les actes de les reunions a les que no he pogut assistir i no he sapigut trobar on es comenta que es farà aquesta publicitat a la web.
Agrairia algun tipus de comentari per part d’algun dels membre de l’ampa.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord en que es publiqui allò que pot ser d'interès per les famílies com és un casal obert avui, dia 3 de març, amb els nens de festa i els pares treballant. Per Déu! No és un servei d'interès pels pares que encara tenen la sort d'estar treballant? Em sembla que cap altre casal deu estar obert aquest matí. Possiblement de cara a l'estiu es podrà publicar el que preparin tots els casals municipals i privats de la zona i per què? Doncs perquè oferiran aquest servei...
No crec que s'hagi de buscar tres peus al gat ni crec que un blog serveixi per demanar dimissions, ni treure les coses fora de lloc. O els vostres fills no consulten aquest blog? Els meus sí i no crec que se'ls hi estigui donant un bon exemple.
És obvi que si el dia 3 de març qualsevol altre casal hagués estat obert i s'hagués publicat ningú hagués obert boca o algú hagués dit: "Que bé, no m'ajuden els avis, treballem, no tinc ningú i m'ofereixen un lloc per deixar el meus fills"!
Pot ser que aprenguem tots una mica a mirar lo positiu de les coses...
Canviant de tema felicito a la junta per l'organització del matí de Carnestoltes.

Anònim ha dit...

Trobo sensacional que s'utilitzi el blog de l'AMPA per a donar solucions als pares davant de casos com aquest. Igual que és LAMENTABLE que aprofiteu això per demanar dimissions, quan l'anterior junta va estar tants anys gestionant amb total llibertat i nul.la transparència. És el món al revés!
En fi, Endavant Junta actual! Són molts els pares que estem molt satisfets amb la vostra gestió. De moment els canvis són positius i notoris.