13/02/2014

Sortegem dues entrades gratuïtes pel musical en anglès “Jan i Julia: Benvinguda Nanny”!!!


Des de l’AMPA i gràcies a la col•laboració del Teatre Auditori de Granollers engeguem un petit concurs on sortegem dues entrades dobles ( una d’adult i una de nen) per anar a veure el musical “Jan i Júlia: Benvinguda Nanny” el proper diumenge 23 de febrer a les 12 hores, al Teatre Auditori de Granollers. L’espectacle, produït per Kids & Us School of English i el Kursaal de Manresa, està adreçat a nens i nenes de entre 4 i 10 anys.

 
 Voleu saber més de l’espectacle?

“Els nostres amics Jan i Júlia es desperten amb una sorpresa: avui és el primer dia de la nova cangur, que és anglesa i no parla gens de català. El Jan i la Júlia hauran de fer un esforç per fer-se entendre. I segur que ho aconseguiran!
Compartirem les vivències dels dos germans des que es lleven fins que se’n van a dormir, acompanyats de música en directe, de cançons, i aquest cop amb un nou ingredient: l’anglès".

Més informació





Com aconseguir les entrades?

És molt fàcil!!

1. Subscriu-te al blog de l’AMPA, si encara no ho has fet.( Pots fer-ho introduint el teu mail al menú de la dreta).
 
2. Envia un mail a ampajoansanpera@gmail.com contestant a la següent pregunta:

Com es diu la nova cangur del Jan i la Júlia? (una pista: aquesta informació la trobareu o bé en el vídeo o bé a la web de l’Auditori) .

3. En l’assumpte del mail cal posar “Concurs musical Jan i Júlia” i en el cos del mail cal indicar:
- Mail amb el que us heu subscrit al blog. Aquells que ja estiguéssiu subscrits, indiqueu-ho també.
- Nom, DNI del pare o la mare i nom del nen/a (aquestes dades són necessàries per poder recollir les entrades a les taquilles el mateix dia de la funció) i telèfon.

 
Normativa:
- Només és vàlida una participació per família
- El concurs acabarà el dimecres  19 a les 17 h.
- El guanyadors es comunicaran el dijous 20 al blog.(El sorteig es realitzarà mitjançant una plataforma web com Sortea2 o similar)
- Les entrades es podran  recollir una hora abans de l’espectacle a les Taquilles del teatre.