14/03/2014

Acta de la reunió del 4 de Març

Com fem habitualment, ja teniu a la vostre disposició l'Acta de la reunió del dia 4 de Març per tal de que esteu assabentats de tots els avenços i millores que l'AMPA va fent i com es van resolent mica en mica els temes pendents i com s'encaren les noves propostes per aquest curs!

Us animem a participar a la propera reunió!

2 comentaris:

anna vilalta ha dit...

En relació al tema de utilitzar el blog per publicitat d'activitats privades, voldria aclarir el perquè estic en contra. L'AMPA és una associació sense ànim de lucre, suposo que això ho sap tothom i el fet de formar part de la junta o col·laborar és totalment voluntari. Jo com a membre de junta de l'AMPA en anteriors anys i ho vaig ser durant força temps, una de les tasques que vaig fer va ser anar a empreses del nostre municipi, amb o sense vincle amb l'escola, a demanar la seva col·laboració (econòmica) per tal de poder tirar endavant diferents projectes de l'AMPA. A canvi, aquests establiments es publicitaven o be en rètols o be en el talonari de la loteria. Si veieu l'estat de comptes de l'anterior any, podreu veure que és una pràctica que s'ha continuat fent. Per tant, no trobo ètic que pel sol fet de ser de la junta (essent una activitat totalment voluntària) es pugui fer publicitat d'activitat privada, si no han fet aportació com se'ls ha demanat als altres. I si heu decidit que si es pot fer, doncs potser que també publiciteu aquells que durant anys han col·laborat amb l'AMPA, que jo crec que seria ho just. no?

ana garcía ha dit...

Tras leer el acta y como usuaria del comedor quisiera que me informen si se esta valorando seriamente la opción de un servicio de catering o simplemente han solicitado que le reenvien la oferta por tener información. Gracias