01/03/2014

Un matí de princeses, prínceps, herois i altres sorpreses! Una gran festa de Carnestoltes!!!

Oi quina Blancaneus més guapaaaa!!!!, i aquesta tortuga ninja d’on ha sortit?, i la rateta que escombrava l’escaleta?...avui ha estat un matí fantàstic i ple de color! Un matí de carnestoltes on tothom ha gaudit moltíssim de la festa. 

A primera hora, ja teníem la inestimable ajuda del pastisser de Art i Dolç remena que remenaràs per tal de que tots poguéssim gaudir d’una xocolata que estava per llepar-se els dits i les coques…mmmm…quina delícia!!! Donava gust veure tots aquells personatges màgics amb la cara pintada, a alguns pares que també s’han animat a disfressar-se, passejant les seves vestimentes pel pati de l’escola i també per la paradeta solidària, que ha estat un èxit! Moltes gràcies a tots per col•laborar amb les colònies de final de cicles!!

Amb la mà a dintre, amb la mà a fora,
amb la mà a dintre i la fem rodar.


Ballem el bugui bugui, mitja volta ja!
I ara piquem de mans!


Hei bugui bugui, hey! Hei bugui bugui.
Hei bugui bugui, hey! I ara piquem de mans!


El Grup Xiruca ha animat la festa sense parar: rotllanes cap aquí, voltes cap allà, ara saltem, ara ens ajupim, piquem de mans...No hem parat! I veure les cares dels nens gaudint era tot un espectacle!  I més quan ha arribat l’hora de la desfilada per l’escenari! Tots volien repetir i sortit a lluir la seva disfressa una i una altre vegada!

Des d'aquí també volem donar un agraïment molt especial a Calidad Pascual i Fruits Sagarra, que ens han servit la llet per la xocolata i una panera de fruites, per recollir diners per les colònies, de manera gratuïta.

Moltes gràcies a tots per participar!

1 comentari:

Anònim ha dit...

MOlt i molt divertit!!!!