16/03/2015

CROS 2015

Benvolgudes famílies,

S’apropa el Cros Escolar i com cada any des de l’AMPA ens posem en contacte amb tots vosaltres per animar-vos a participar en aquesta activitat. Com ja sabeu és un esdeveniment de gran tradició a la nostra escola i on els nostres fills gaudeixen d’una manera molt especial.

Us proposem dues maneres de participar:

     Fent d’espònsor, hi ha famílies a l’escola o coneguts que tenen un negoci i poden col·laborar amb l’activitat, bé aportant material per posar a les bosses de regal o amb una aportació econòmica (la quantia és voluntària) al número de compte IBAN ES35 0182 9734 0602 0170 0135; enviant el resguard o deixant-lo a la bústia de l’AMPA. Tots els espònsors hauran d’enviar el logotip de la seva empresa per incloure’l dins del programa del Cros.

     L’altre opció és col·laborant ajudant a l’organització del Cros, buscant espònsors o  preparant tot per a la cursa i col·laborar el dia del Cros.

Per qualsevol de les dues opcions anteriorment mencionades heu d’enviar un e-mail a l’AMPA a ampajoansanpera@gmail.com indicant quina opció esculls i deixant les teves dades personals:
Nom, telèfon,  e-mail i el nom i els cursos dels teus fills/es.

La data límit per comunicar-nos que vols participar és el dimarts 7 d’abril.


Junta AMPA Escola Joan Sanpera i Torras