17/12/2013

És l'hora d'escollir delegats de classe!

Aquest curs volem encetar el Projecte de DELEGATS de Classe que esperem sigui en benefici de tots. Amb aquest projecte volem aconseguir un AMPA molt més dinàmica i més participativa perquè amb aquest projecte volem aconseguir que els nostres socis s'impliquen més, i alhora se sentin més integrats i recolzats.

Què és un delegat o delegada de classe?

El delegat o delegada de classe s’ofereixen voluntàriament per desenvolupar aquesta tasca i són escollits per la resta de pares i mares de la classe, per tal de que els representin en les reunions de Junta de l’AMPA i en el si de la comunitat educativa de l’escola. Es tracta que hi hagi un delegat /da i un subdelegat/da de cada classe. Aquest delegat ha de ser soci de l'AMPA per poder presentar-se al càrrec.

Quines són les seves funcions?

Les funcions  principals dels delegats o delegades de classe seran:
-Motivar als pares i mares de la seva classe a participar i integrar-se en les activitats que tenen lloc a l’escola  (reunions, festes, equips de treball, xerrades,...), fomentar el contacte entre els pares-mares de la classe i/o curs (organitzant reunions, trobades, sopars...)
 - Col.laborar amb la junta de l’AMPA i ser els encarregats de parlar amb els altres pares, i transmetre'ns a la Junta de l’AMPA, les possibles inquietuds, idees, propostes, etc ... que caldria que fossin estudiades per a la seva possible realització i viabilitat dins de l'Associació.


Com ens hem de presentar per ser delegat?

Tothom que vulgui formar part d’aquest projecte només ha de contactar amb l’AMPA a través de l’adreça ampajoansanpera@gmail.com . Ens caldrà el vostre nom i cognom, nom i cognom del vostre fill/a,  curs i classe del vostre fill/a, telèfon i mail de contacte. Cada classe tindrà delegat/da (la persona més votada)  i subdelegat/da (la 2ona persona més votada).
Presentació de candidatures fins al 20 de desembre. El dia 8 de gener de 2014  es repartiran uns papers a cada nen/a de l’escola on hi hauran les persones que s’han presentat a com a representant de cada classe. Aquests papers s’hauran de dipositar a la urna que estarà posada al porxo principal durant els dies 8, 9 i 10 de gener de 2014 (Horaris: 9-9:15h; 12:30-12:45h; 15-15:15h i de 16:30-16:45h). El dia 13 de gener de 2014 es penjarà una llista a la pàgina web de l’AMPA on estaran tota la llista de Delegats i Subdelegats de les classes.
En la Reunió de Junta d’AMPA de gener, (14 de gener de 2014, a les 21.00) és farà la presentació oficial de tots els delegats i subdelegats de classe de l’escola.

La persona encarregada d'aquest projecte per qualsevol dubte que pugueu tenir és  Yolanda Ribas Parra  (Actual Presidenta  de l'Ampa - yolandaribasparra@hotmail.com; ampajoansanpera@hotmail.com).

Podeu consultar el projecte complet aquí.